Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Keukerellen
Argentijns
Argentinië ligt zo ongeveer aan het andere eind van de wereld. Je zou verwachten dat de kookkunst daar hemelsbreed zou verschillen van wat we in Europa gewend zijn - en dat kun je al nauwelijks onder één noemer vangen. Maar nee, op wat typisch Zuidamerikaanse ingrediënten na hebben de Argentijnen een verrassend hetende keuken. Bij nader inzien toch niet zo heel verbazingwekkend, want 80 procent van de Argentijnse bevolking is van Europese oorsprong.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van donderdag 2 januari 1992
Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van donderdag 2 januari 1992
Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's