+ Meer informatie

DEN HAAG

1 minuut leestijd

Organisatie voor Toegepast Natuur- > wetenschappelijk Onderzoek TNO heeft over het jaar 1989 een positief resultaat geboekt van ruim 7,5 miljoen giilHcnmeegedeeld. Daarmee is xE^gaa^i^S lijn, die zich al in 1988 aftekende,'|BR8 afgelopen jaar voortgezet. De bruto omzet van TNO beliep ji vorig jaar een bedrag van ongeveer 641 miljoen gulden. In 1988 was dat 16 miljoen gulden minder. De stijging is het gevolg van een grotere omvang van de opdrachten, met name uit het bedrijfsleven. De liquiditeitspositie is volgens de organisatie ‚Äěkerngezond". Het personeelsbestand, ongeveer 5.100 medewekers, is gelijk gebleven. ir

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.