+ Meer informatie

Geen weg terug

1 minuut leestijd

tn tegenstelling tot de verdachten If is de officier van mening dat het om 1 relatief klein groepje ging, dat zich Ie jaren met deze praktijken bezig ïld. „Er is sprake geweest van een igzaam afglijden. Het begon met een kje shag en een borrel en langzamernd ontstond die zwoele sfeer, waarin en weg meer terug was". Rechtbankesident mr. C. H. B. Boot merkte op: re poel van verderf was zo groot, je n haast niet fatsoenlijk blijven. Als je ;t mee deed werd je met de nek aangeken. De rechtbank zal hier rekening !e houden". /olgens de verdachten was het ertje bij sectie vier inderdaad zo, dat n eikaars zakken volstopte en ivonds en in de weekeinden als er estal maar met twee man werd gerkt, gingen de douaniers uit „winke". „Het was een soort grote superrkt", zo constateerde mr. Boot. De janiers, die allemaal zijn ontslagen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.