+ Meer informatie

Verloren trouwring gevonden

1 minuut leestijd

DEURNE — Joost Booyakkers (77) uit Oeume heeft na vijftig jaar zijn trouwring kwijt te zijn geweest, dit kleinood terug. Het werd eerder deze week door een andere inwoner van Deume gevonden in een laag sintels.

Joost Rooyakkers verloor zijn trouwring op zijn trouwdag in 1931. Sedertdien is hij zonder die ring door het leven gegaan. Nadat de trouwring was teruggevonden wilde de gelukkige eigenaar die deze maand zijn 50-jarig huwelijksfeest viert, de ring meteen omdoen. Dat lukte wel maar afdoen was er toen niet meer bij. Er moest een juwelier aan te pas komen om de ring te verwijderen.

Het drietal werd dinsdag, aangehouden. Ze bleken drie koeien in Oost-Brabant te hebben gestolen. Het totale aantal door hen gestolen koeien schat de politie thans op honderd. De dieren werden tegen gangbare handelsprijzen doorverkocht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.