+ Meer informatie

Catechisatieboekje voor geestelijk gehandicapten

1 minuut leestijd

ROTTERDAM — Ten behoeve van verstandelijk gehandicapten is er, onder verantwoordelijkheid van het bestuur van de vereniging ,,Gehandicaptenzorg van de Gereformeerde Gemeenten", een boekje Catechisatie deel I verschenen, met een handleiding en voorbeeld catechisatieles.

De samenstellers zijn ds. J. S. van der Net en de heer M. M. Natzijl.

De prijs van Catechisatie deel I bedraagt ƒ 4,-. De handleiding en voorbeeld catechisatieles wordt gratis bij deel I ingesloten.

Bestellingen kunnen worden gedaan door het overmaken van het bedrag op postgiro 33.55.902 t.n.v. de penningmeester vereniging „Gehandicaptenzorg Geref. Gemeenten" te Elst (Utrecht).

Voor catecheten bestaat de mogelijkheid om flanelbordmateriaal schriftelijk aan te vragen op het kantooradres: Voorschoterlaan 40, 3062 KP Rotterdam.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.