+ Meer informatie

Grote maten graan naar Tiel

1 minuut leestijd

Zij vinden bij Blijdesteljn-Tiel een onvoorstelbaar verrassende keuze uit de vooraanstaande Europese modehuizen. De veelzijdige, originele Alcantara-collectie met spenceren mantelpakjes, blazers, korte en lange mantels. 0.a. van Peter Ackermann en Jacques Bsterel. Chique regen- en zomermEintels van Erie, BasIer en Hensel & Mortensen. Een briljante collectie japonnen met toppen van ARA, Fink en Kio, alles tot maat 52. Ook in de joyeuze nieuwe gebreide set mode van Lucia, ARA en BaBasler. Vakbekwame, gediplomeerde coupeuses brengen eventuele veranderingen snel aan, zodat u uw nieuwe bezit binnen een week in huis heeft. Ook de heren vinden in de herenzaak de keus van him hart, o.a. in Alcantara blazers, jacks en jassen. Zij voelen zich evenzeer op hun gemak door de hulpvaardige, deskundige bediening, 't Is lente, tijd om eea< spannende rit door de Betuwe naar Tiel te maken. Ook per trein gemakkelijk en comfortabel; één telefoontje bij het station en u wordt gehaald en gebracht. Dat is de gemoedelijkheid van het gewest, waar de klanten geen nummers ztjn maar mensen. Welkom bij Blijdesteijn-Tiel. Dames Vooretadpromenade. Heren Waterstraatpromenade. Parkeren binnen 200 m. De gehele week geopend. Donderdag koopavond. Telef. 03440-14644.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.