+ Meer informatie

Verenigingsnieuws

1 minuut leestijd

UTRECHT

Met ingang van 12 Febr. 1949 is Chr. Verwoert, J. v. d. Doemstraat 28 te Utrecht secretaris van de J.V. „Onderzoekt de Schriften" aldaar.

ENKHUIZEN

Het secretariaat van de J.V. „Onderzoekt de Schriften" berust met ingang van 15 Febr. 1949 niet meer bij J. Gorter Kzn., Noorderboerenvaart 32, Enkhuizen, maar bij C. L. v. d. Blonk, Molenweg 61—63, Enkhuizen.

ROTTERDAM—C.

De jaarvergadering van de J.V. „Guido de Bres" wordt hedenavond 25 Februari gehouden in het vergaderlokaal, achter de kerk aan de Boezemsingel. In het nr van 11 Februari werd 25 Januari a.s. genoemd, wat natuurlijk een zetfout was.

LANDELIJK VERBAND VAN MEISJESVERENI-GINGEN DER GEREF. GEMEENTEN

Het ligt in de bedoeling van het hoofdbestuur van dit L.V. om D.V. Donderdag 21 April _1949 a.s. onder leiding van de Weleerw. Heer Ds A. Verhagen, Voorzitter van het L.V. de 2e jaarvergadering te houden in het kerkgebouw der Gereformeerde Gemeente, Boothstraat 7 te Utrecht. Nadere bijzonderheden volgen t.z.t.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.