+ Meer informatie

Jubilaris

1 minuut leestijd

Deze week was het 40 jaar geleden dat de heer L. van der Plas in dienst trad bij Scheepswerf en Machinefabriek ,,De Merwede" te Hardinxveld-Giessendam. Eerst als nagelheter en later als ijzerwerker-afschrijver. Ter gelegenheid daarvan speldde burgemeester R. W. Dijkstra hem de ere-medaille in brons verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau op. In zijn toespraak ging de burgervader er op in dat de jubilaris zich niet alleen voor het bedrijf maar ook voor de gemeenschap verdienstelijk heeft gemaakt, vanwege zijn twaalfeneenhalf-jarig lidmaatschap van de vrijwillige brandweer. Ook directeur van „De Merwede", de heer H. J. Schömann, bedankte Van der Plas voor zijn volledige, inzet yoor hét

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.