+ Meer informatie

Just between friends

2 minuten leestijd

Dankzij onze buren mogen we meegenieten van Terdege. Met interesse heb ik de stukjes van Ria Louis gelezen. Ze leeft in een zo heel andere kring, ook kerkelijk, dan wij. 'k Heb veel respect voor Ria en haar man, en vind het een eer de pen van haar te mogen overnemen. Misschien kent u ons nog? Het is 6 jaar geleden dat u voor 't laatst van ons gehoord heeft. Er is wel het een en ander veranderd. De Heere heeft ons willen zegenen met meer kinderen. Ons gezin telt nu tien gezinsleden, en vaak elf En nu bedoel ik mijn moeder. Zes jaar geleden werd ze plotseling weduwe, nadat mijn vader bij een auto-ongeluk omkwam. Dat was een grote slag. Maar in zekere zin toch een zachte slag. Mijn vader heeft in zijn leven mogen spreken van die hoop die geankerd ligt in het volmaakte werk van Christus. Dan is er veel verdriet, maar geen bitter verdriet. Mijn moeder woont nu bij ons in Jordan. Net om de hoek in haar eigen appartement. En dat is toch wel heel fijn hoor. Ze gaat elk jaar een paar weken naar mijn zussen in Alberta, maar dan missen we haar geweldig. Het kan zo'n verlichting geven, als mijn moeder even de jongsten meeneemt, of helpt met de was, of ..Kortom, ze is een reuze(groot)moeder! Het zou wel zo beleefd zijn, als ik ons eerst even voorstel. Wilberd (10) komt net naar me toegehobbeld, omdat het tijd is voor zijn voetbad. Hij heeft een lelijke wond aan zijn voet. Wendy (12) geeft Timothy (11 mnd.) zijn fruithapje. En Liesbet (15) helpt Ruben (4) en Nicholas (3), die net wakker zijn. We hebben gisteravond om het kampvuur gezeten, zodat het nogal laat geworden was. Wieger (13) heeft vorige week de vuurplaats gemaakt. Steven (8) is zwemmen. En Foppe? Die werkt vandaag voor een vriend die vloerbedekking legt. Hij werkt er elke zomervakantie bij. Hij vindt het fijn om te doen. Na de lange vakantie heeft hij dan weer echt zin om het schooljaar te beginnen. Aan het lawaai te horen wordt het tijd dat ik nu afsluit. Maar als de Heere het geeft, zult u nog wel meer van ons horen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.