+ Meer informatie

Waarschuwing tegen „Boycot Ontspan Actie"

1 minuut leestijd

De Stichting voor politieke bewustwording (OSL) heeft een brief gestuurd aan alle grossiers en detailhandelaren in groenten en fruit in Nederland. Daarin stelt men zich te weer tegen de Boycot Outspan Actie. Aangedrongen wordt om zich te verzetten tegen de politieke druk van links om de Outspan-sinaasappelen uit de winkels te verwijderen.
.Men noemt dit een politiek wapen, dat niets te maken heeft met de lotsverbetering van zwarte werknemers in Afrika. Dit wapen wordt gebruikt voor een krachtmeting met een anti-radicale Nederlandse bevolkingsgroep.
De OSL vindt dat men zich moet onttrekken aan de dreigende worggreep van de actievoerders, omdat aan het einde van die weg het moeras staat waarin alle ondernemers, groot en klein, ten onder zullen gaan om plaats te maken voor staatsbedrijven onder socialistisch beheer.
Als middel om voldoende tegendruk te ontwikkelen suggereert de brief dat de ondernemers, samen met de politie een afweer-taktiek moeten opstellen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.