+ Meer informatie

Océ krijgt ƒ 200 min voor innovatieplan

1 minuut leestijd

VENLO — De overheid heeft zich in beginsel bereid verklaard binnen haar mogelijkheden tot een bedrag van ƒ 200 min bij te dragen in een groot innovatieplan van Océ - Van der Grinten. Het plan van Océ kost ruim ƒ 500 min.

De hulp van de overheid zal grotendeels plaatsvinden in de vorm van ontwikkelingskredieten, aldus Océ. Océ gaat, om zijn plaats op de kopieermarkt versneld te versterken, zijn researchen ontwikkelingsinspanningen in de komende vijf jaar belangrijk vergroten.

De uitvoering van het plan betekent, dat in de research- en ontwikkelingsafdelingen en later m de produktie, marketing en service, per jaar enkele honderden nieuwe medewerkers zullen worden aangetrokken. Verder zullen in ons land extra uitbreidingsinvesteringen in research en produktie plaatsvinden. Océ had eind vorig jaar 12.500 mensen in dienst.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.