+ Meer informatie

Mercury Grand Marquis

1 minuut leestijd

Importeur Hessing omschrijft de nieuwe Mercury Grand Marquis als "Luxury Class". De wagen is van alle denkbare gemakken voorzien: airconditioning, cruise control, anti-blokkeersysteem (ABS), airbag in het stuur, centrale deurvergrendeling, elektrisch bediende ramen en spiegels, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en luxueuze bekleding, niet alleen in het interieur maar zelfs ook in de kofferbak.

Uiteraard wordt de Mercury standaard voorzien van een automatische versnellingsbak. Voor de aandrijving zorgt een soepele 4,6 liter V8-motor met elektronische benzine-injectie. De motor levert een vermogen van 157 kW (213 pk) en een gigantisch koppel van 366 Nm. Met een dubbel uitlaatsysteem (en dus twee katalysatoren) voldoet de wagen aan de strengste normen op het gebied van milieu. De prijs van de nieuwe Mercury Grand Marquis is vastgesteld op 95.209 gulden. Een luxe slagschip met ouderwets grote afmetingen: de Mercury Grand Marquis.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.