+ Meer informatie

Reaio-siifippers

1 minuut leestijd

EINDHOVEN — Een boerderij n;iet rieten kap in Eindhoven, die op de monumentenlijst stond, is in de nacht van vrijdag op zaterdag totaal door brand verwoest. De schade wordt geschat op zeker een half miljoen gulden. De oorzaak van de brand is de poUtie niet bekend. Het psöid stond tijdelijk leeg om verkocht te wolden.

l^^rilift
die na de herindeling bij de gemeente BrieUe zijn gekomen. Dit gebeurt met het oog Op een Hinderwetvergimning, die alle bedrijven straks moeten hebben. In de oude gemeente BrieUe is dit al het geval. Na de inventarisaties wordt bekeken welke bedrijven, vanuit milieuhygiënisch oogptmt, nader bezien moeten worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.