+ Meer informatie

BOEKAANKONDIGINGEN

1 minuut leestijd

Koos Veefking, Wegen en Wandelingen. 102 pagina’s; f. 14,50. Uitgeverij T. Wever b.v., Franeker. Dit boekje bevat aantekeningen die de auteur, predikant te Krommeme, maakte bij de voorbereiding van zijn preken. De inhoud houdt het midden tussen meditatief proza en religieuze poëzie.

Tjeerd Taedes Meijer, Kaars en Kandelaar. 68 pagina’s; f. 9,90. Uitgeverij T. Wever b.v., Franeker. De auteur heeft een loopbaan bij het onderwijs doorlopen. Hij is directeur van het CPS in Hoevelaken geweest. Hij overleed in 1980. In het Fries Dagblad zijn tussen 1979-1981 een aantal gedichten gepubliceerd. De kern is: God heeft Zich geopen- baard. Wij kunnen Hem vinden, maar moeten Hem zoeken.

Stichting voor verbreiding van het Evangelie onder Moslims zond het boek van dr. W.M. Miller, Het antwoord van een Christen aan de Islam, uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Buijten … Schipperheijn. Prijs van het boek is f. 14,50.

Dr. A.A. Terruwe, De menswetenschappen vragen het Woord in de Kerk. 23 bladzij- den; f. 7,--. Uitgeverij De Tijdstroom, Lochern. De schrijfster werkt haar zogenaamde bevestigingsleer uit met het oog op het roomskatholieke kerkelijke leven. Het is een fragmentarisch geschrift, dat alleen begrijpelijk is, als men van het overige werk van de auteur kennis heeft genomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.