+ Meer informatie

egiosnippers

1 minuut leestijd

HOOGEVEEN - In de afgelopen drie jaar heeft de gemeente Hoogeveen ruim 7000 gulden uitgegeven aan tipgevers die een nieuw bedrijf naar Hoogeveen wisten te krijgen. Op grond van de tipactie, die al loopt vanaf 1987, krijgen zij die een contract tot stand weten te brengen dat leidt tot verkoop van industrieterrein 5 procent van de koopsom. In totaal zijn 32 tips ontvangen, waarvan er dertien niet voldeden aan de voorwaarden. Vier tips hebben geleid tot vestiging van een bedrijf, namelijk een winkel, een bouwbedrijf en twee groothandels. Van de overgebleven tips kunnen er nog twee leiden tot een vestiging in Hoogeveen.

kerke. Ook is een gedeelte aan derden verkocht. De politie heeft tot nu toe eveneens tien helers aangehouden. Meer arrestaties worden niet uitgesloten. Bij een inbraak in Vlissingen-Oost ging zelfs een loods in vlammen op. ziekenhuis ook een ct-scanner staat opgesteld. Fokker-medewerkers meegedeeld. De HoogeveƩnse vestiging, die juridisch en sociaal aan het moederconcern is gekoppeld, boekt nog steeds uitstekende bedrijfsresultaten.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.