+ Meer informatie

De 8e Ontmoetingsdag

1 minuut leestijd

Nauwelijks is er een ontmoetingsdag voorbij of we zijn al weer bezig met de volgende. Zo gaat het vele bezoekers, zo gaat het ook met de commissie van redactie. Er moeten allerlei voorbereidende maatregelen getroffen worden. Dat geldt bezoekers, die plaatselijk op zich nemen er voor te zorgen, dat men gezamenlijk kan reizen. Dat geldt ook de commissie, die er voor moet zorgen, dat de gasten kunnen worden ontvangen. De commissie is al aan de arbeid. Laten de plaatselijke organisatoren ook geen tijd laten verloren gaan. De datum is bekend, nl. D.V. zaterdag 24 augsutus a.s. De plaats is ook bekend, nl. de Herv. kerk te Zwolle. Nadere gegevens kunnen nog niet worden verstrekt. Wel kunnen we reeds de namen noemen van hen, die vermoedelijk op die dag zullen spreken en wel de predikanten Blom, Van Leeuwen, Kok, Bouw, Tanis, Van der Ent. Dit is slechts een voorlopige opgave, waarin nog wijziging kan komen. We hopen later ook de onderwerpen te kunnen noemen.

Wanneer we al een of meerdere ontmoetingsdagen meegemaakt hebben, zullen we graag als de Heere ons spaart de 24e augustus a.s. vrijmaken of vrijhouden voor Zwolle. Laat dit een aansporing voor anderen zijn om ook te komen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.