+ Meer informatie

Inzet

1 minuut leestijd

Kortom, het alcoholprobleem is voor directeur Visser zo acuut dat een zeer gerichte aanpak meer dan ooit op z'n plaats is. Wil die aanpak succesvol zijn, dan zal het volgens Visser zaak zijn dat iedere hulpveriener zich maximaal inzet. Wat dat betreft signaleert hij in de welzijnssector een verambtelijking die hem toch wel enige zorg baart. ,,Ik ben misschien ouderwets", zegt hij, ,,maar ik sta op het standpunt dat je als hulpverlener het heilige vuur moet hebben. Dan zul je meer doen dan je formeel verplicht bent. Het is net als met een predikant: als die in een week een paar bruiloften en begrafenissen heeft, zal hij een 40-urige werkweek verreweg overschrijden. Maar dat is toch inherent aan het werk! Zo Ugt het in het ons ,,vak" ook. Daarbij komt dat het vergaderwezen tegenwoordig veel te veel tijd opeist. Dat wordt gewoon te duur voor de samenleving."

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.