+ Meer informatie

Weer wapen van kazemediefstal boven water

1 minuut leestijd

SCHIJNDEL — Opnieuw is er een gestolen wapen boven water gekomen van de omvangrijke wapendiefstal, die 11 februari is gepleegd in de prins Frederik Hendrik kazerne in Vught.

De rijkspolitie van Schijndel maakte maandag bekend vrijdag twee mannen te hebben gearresteerd, van wie de ene, de 31-jarige J. V. uit Hoogerheide, het pistool en bijbehorende munitie in huis had. Uit zijn verklaringen bleek dat V. het wapen had gekocht van een man, die in verband met de wapendiefstal eerder deze maand door de marechaussee was aangehouden. J. V. en de 36-jarige J. P. uit Eindhoven, worden overigens niet verder in verband gebracht met de kazemediefstal. Ze werden aangehouden op verdenking van vier inbraken in Schijndel en een aantal brandkastkraken in Haaren en Vessem.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.