+ Meer informatie

LANDBOUWDE] OP 27 AUGl

Tweede Kamer steil „Oosterschelde uif

1 minuut leestijd

Kamervoorzitter Vondeling zal de Tweede Kamer voorstellen dinsdag 27 augustus een begin te maken met een debat over de moeilijkheden in de landen tuiinbouw. Voor dit debat zullen maximum-spreektijden gelden, variërend van 25 minuten voor de grootste fractie (PvdA) tot zes minuten voor de fracties van GPV, PSP en RKPN.

Het toevoegen van het landbouwdebat aan de kamer-agenda heeft tot gevolg dat van de agenda wordt afgevoerd de behandeling van de ruilverkavelingswet. Dit wetsontwerp zal nu begin september door de kamer worden behandeld. Ook de behandeling van de „verstrekkingenwet" zal waarschijnlijk van de kamer-agenda worden afgevoerd.

OOSTERSCHELDENOTA

Het ziet er naar uit dat de behandeling van de Oosterschelde-nota in de tweede kamer moet worden uitgesteld. Keden van dit uitstel is gelegen in het feit dat thans nog niet alle waterstaat-technische adviezen over de afsluiting bij de kamer ontvangen zijn. Een nieuwe datum voor het kamer-debat, oorspronkelijk vastgesteld op 29 augustus, is nog niet vastgesteld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.