+ Meer informatie

Reaio-siiênriov's

1 minuut leestijd

ECHTELD — B. en w. van Echteld organiseren op woensdag 3 juni voor de in-. woners een voorlichtingsbijeenkomst over de onderwerpen huisvesting en de ingevoerde woonruimtewet 1947, op grond waarvan men voor het betrekken van een woning van een bepaalde huur of koopprijs een woonvergunning nodig heeft. Deze wordt slechts verleend als men enige binding heeft met de gemeente Echteld.

een pre-advies op een nota van het ex-gemeenteraadslid P. Mug (PvdA) uitgesproken voor de instelling van een gemeentelijke ombudsman. In de visie van het college wordt die aangemerkt als een onafhankelijke instantie, die klachten van burgers over de gemeentelijke organisatie gaat behandelen. Een ombudsman kan volgens b. en w. een nuttige functie vervullen, omdat het huidige systeem voor de belangenbehartiging van vooral individuen allerminst optimaal werkt. Zij zeggen dat het overheidsapparaat eerder wordt ervaren als een onpersoonlijke macht tegenover de mensen, dan als een vorm van dienstverlening waarover de burgers zelf iets te zeggen hebben. w. van deze gemeente laten weten. Gezien de wijziging van de plannen zal er slechts een gasontvangststation gebouwd worden aan de Parallelweg-Oost ter plaatse.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.