+ Meer informatie

HET LIED IN DE EREDIENST

1 minuut leestijd

Ik wil nog even wijzen op de brochure van Ds. M. C. Tanis, die onder bovengenoemde titel verschenen is. Er zijn al honderden exemplaren verzonden. Maar er is nog voorraad. Zo nodig wordt er een tweede druk verzorgd. Het gaat om een belangrijke zaak. De brochure geeft goede voorlichting omtrent de wenselijkheid of niet-wenselijkheid van een nieuwe psalmberijming.

U kunt de brochure bestellen door overmaking van f 1,60 per exemplaar op postrekening no. 652422 ten name van Ds. G. Blom te Meerkerk.

We hebben met voldoening gemerkt, dat in verschillende kerkelijke bladen de aandacht op deze brochure gevestigd is. Hartelijk dank voor deze medewerking.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.