+ Meer informatie

Gabor wil meer organisaties betrekken bij natuurbehoud

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Staatssecretaris Gabor (Natuur) wil maatschappelijke organisaties meer dan tot nu toe betrekken bij het beleid.

Hij zei dit vandaag bij het in ontvangst nemen van het boek "De natuur terug", dat is gebaseerd op het Natuurbeleidsplan en geschreven in opdracht van het ministerie van landbouw, natuurbeheer en visserij.

De doelstellingen van dat Natuurbeleidsplan worden voortaan jaarlijks uitgewerkt in een Meerjarenplan natuur en landschap, waarvan volgende week het eerste exemplaar wordt gepresenteerd.

In de visie van Gabor kan uitvoering van het natuurbeleid pas goed handen en voeten krijgen als daarvoor een breed draagvlak is.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.