+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

2 minuten leestijd

ABONNEMENTSGELD

Mag ik vriendelijk vragen goed te lezen, wat onze administrateur schrijft? Het aantal abonné’s stijgt voortdurend. Dat is verblijdend. Er komt zo steeds meer werk voor de administratie. Daar is niet aan te ontkomen. Br. Van der Lee verricht al deze arbeid met liefde. Maar nu zijn er altijd nog abonné’s, die de lopende jaargang nog niet hebben betaald. Dat geeft veel extra-arbeid. Straks moeten er herinneringen en eventueel kwitanties uitgeschreven worden. Dat is allemaal nog te voorkomen, wanneer men alsnog spoedig tot betaling overgaat. Mag ik een beroep doen op allen, die nog hun abonnementsgeld niet gireerdden, dat alsnog per omgaande te doen? Vriendelijk dank.

Brochures

De voorraad aan brochures is al aardig geminderd. Het lied in de eredienst van Ds. M. C. Tanis is nog wel voorradig, maar zal naar het zich laat aanzien met enige tijd niet meer te verkrijgen zijn. De brochure van de Ontmoetingsdag te Dordrecht is nog beschikbaar. Bij het vaststellen van de oplaag is gerekend op grote belangstelling. Er zijn al honderden exemplaren de deur uit. Op samenkomsten blijken er altijd vele liefhebbers voor te zijn. Ook wanneer plaatselijk iemand zich met de verkoop bezig houdt, raakt hij in de regel vlot vele exemplaren kwijt. Door middel van girooverschrijvingen worden telkens nog bestellingen gedaan. Tot op de dag van heden blijkt nog belangstelling voor de brochure. Maar er is toch nog zoveel voorraad, dat we er wel even op mogen aandringen de aanschaffing niet uit te stellen. We willen graag de hele voorraad aan de man brengen. Dat is ook in het belang van de verbreiding van onze beginselen.

U weet het: beide brochures zijn te bestellen door overschrijving van f 1,60 per exemplaar op postrekening 652422 ten name van Ds. G. Blom te Meerkerk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.