+ Meer informatie

Treur krijgt visum voor Canada

1 minuut leestijd

KESTEREN - Kandidaat T. R. Treur van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland heeft zijn visum voor Canada gekregen. Op 28 november vindt zijn bevestiging plaats in de Reformed Congregation in North America te Chilliwack (Canada).

Zestien maanden geleden nam Treur een beroep aan naar Chilliwack. Hij wijt de lange tijd van visumbehandeling aan een bureaucratische werkwijze in Berlijn, waar de visa voor Canada geregeld worden, en aan de ziekte van een van zijn zoons. Kandidaat Treur hoopt met zijn gezin op 19 november te vertrekken. Hij wordt bevestigd door ds. J. Roos uit Opheusden die van 15 november tot 4 december in Canada en Amerika is om de gemeenten daar te dienen.

Ds. A. M. den Boer, predikant van de Gereformeerde Gemeenten, wacht al meer dan een halfjaar op een visum voor de VS. De predikant uit Dirksland nam in april van dit jaar een beroep aan naar Grand Rapids (Covell Avenue). Hij heeft voor woensdag een afspraak met het consulaat in Amsterdam.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.