+ Meer informatie

Binnenlandse zaken

1 minuut leestijd

Commandeur Oranje-Nassau

Mr. J. L. M. Niers, commissaris der koningin in Overijssel; mr. K. T. M. van Rijckevorsel, lid Raad van State.

Ridder Nederlandse Leeuw

Ing. J. H. Franssen, lid van de Eerste Kamer te Hulsberg; mr. H. Versloot, lid van de Eerste Kamer te Rotterdam; dr. K. de Vries, lid van de Eerste Kamer te Leeuwarden; drs. Y. P. W. van der Werff, lid van de Eerste Kamer te Breda; dr. J. H. Zoon, lid van de Eerste Kamer te Leeuwarden; ing. L. M. de Beer, lid van de Tweede Kamer te Vlaardingen; B. J. M. Hermsen, lid van de Tweede Kamer te Emmen; dr. H. J. Rutten, meergenaamd Roethof, lid van de Tweede Kamer te Utrecht; mr. C. F. G. de Menthon Bake, directeur bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken te Bergambacht; G. W. D. Soeteman, directeur bij het Algemeen burgerlijk pensioenfonds te Heerlen; ir. N. Buijsert, lid Gedeputeerde Staten der provincie Zuid-Holland te Alphen aan den Rijn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.