+ Meer informatie

stuun twee weken cel in

LlrOnK6n aCntCr

1 minuut leestijd

ALMELO — De Almelose rechter mr. M. C. Kuipers heeft dinsdag de 27-iarige vrachtantochauffeur H. J. M. uit Yerseke veroordeeld tot veertien dagen celstraf en hem een rijbevoegdheidsontzcgging opgelegd van vier maanden wegens rijden onder invloed.

Op 6 september 1980 reed de man dronken op de rijksweg A-1 onder Borne. Daar keerde hij zijn vrachtwagencombinatie dwars over de middenberm en reed de andere richting uit. Deze manoeuvre herhaalde hij toen hij bemerkte dat hij de verkeerde richting uitreed. Hij had echter niet door dat hij daarbij zijn aanhanger verloor, die onverlicht op de weg achterbleef. Bij Wierden stopte hij, waarna hij in slaap viel. Toen de politie hem daar aanhield wees een alcoholproef een promillage van 1,93uit.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.