+ Meer informatie

WISSELING VAN DE WACHT

1 minuut leestijd

Onlangs vond er in de redactie van ons blad een wisseling plaats.

Twee broeders namen afscheid: dr. J.W. van Pelt en br. Joh. Vuijk. Voor ons: ‘de twee Hansen’. Beide broeders hebben veel mogen betekenen.

Br. Van Pelt was lid van de redactie sinds 1998; vele jaren was hij secretaris. Op een nauwkeurige manier kweet hij zich van zijn taak.

Br. Joh. Vuijk was de verbindende schakel tussen het comité dat de ambtsdragersconferenties organiseert en de redactie van Ambtelijk Contact. Beide gremia hield hij scherp ten opzichte van elkaar. Daardoor verliep de samenwerking uitstekend. We danken hen hartelijk voor hun inzet, waarvan we geloven dat die niet tevergeefs is in de Heere (I Kor. 15:58).

In hun plaats zijn inmiddels benoemd drs. H. de Bruijne te Ermelo en br. E.J. Jansen uit Zwolle. We heten hen hartelijk welkom en hopen op net zo’n plezierige samenwerking als met hun voorgangers.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.