+ Meer informatie

io-s»'iiêpriors

1 minuut leestijd

KBUININGEN — Op advies van de verkeerscommissie zal ter beveiliging van het voetgangers- en fietsverkeer langs een gedeelte van de Eendenpoelweg en Hansweertsestraatweg een voet- en fietspad worden aangelegd. Tevens zal op de plaats waar de Hansweertsestraatweg dient te worden overgestoken een lichtmast worden geplaatst. De kosten bedragen ongeveer 17.000 gulden.

op het spoorwegcomplex te Geldermalsen voorlopig uitgesteld in verband met de verwachting dat het goederenvervoer af zal nemen. Of de NS in de toekomst het rangeren in Geldermalsen nog uit zullen breiden is de vraag omdat B. en W. dreigen met scherpe hinderwetvoorwaarden. gulden en twee jaar leegstand te lang leeg staan en vaak in handen komen van niet-inwoners van de gemeente Resteren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.