+ Meer informatie

IK STEM GPV.

BUITENLAND

1 minuut leestijd

Het GPV is niet zo'n grote partij. Maar is wel veel duidelijker dan veel andere, grotere partijen in ons land.

Als de Bijbel zegt, dat God' het leven van een mens geeft en op Zijn tijd ook weer neemt dan moet juist het zwakste menselijke leven -jong of oud -, beschermd worden. Daarom werkte het GFV mee aan de indiening van een wetsontwerp ter bescherming van de menselijke vrucht. GJ. Schutte Lijstaanvoerder GFV

Het GFV beperkt zich natuurtijk niet tot zaken als abortus en ondenwijs. Want het christelijk geloof raakt heel het leven. Alle sociale en maatschappelijke aspecten vallen daaronder. Daarom heeft het GFV ook niet alleen niaar een verkiezingsprogramma, maar eveneens een Herstel- en Ontwikkelingsplan. Daarin staan concrete plannen voor herstel van onze economie, doorgerekend en wel door het Centraal Ranbureau.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.