Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Texelaar „nieuwe" kaassoort

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Texelaar „nieuwe" kaassoort

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

GOUDA — Nog even wachten tot half september, dan kan men in de kaaswinkel een pondje Texelaar gaan halen. Gemaakt wordt hij al, maar om zijn optimale kwaliteit te bereiken moet hij nog drie maanden rijpen. Ook heeft hij tijd nodig voor de weg van fabriek naar winkel.,

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 24 april 1981

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's

Texelaar „nieuwe

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 24 april 1981

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's