+ Meer informatie

Er is nu een manier van beleggen u niet alleen zélf beter van ^vordt

1 minuut leestijd

Als u uw geld belegt in aandelen dan be'nt u medeverantwoordelijk voor het beleid van de onderneming waarin u belegt. Medeverantwoordelijk voor bijvoorbeeld het al of niet milieuvriendelijke karakter van de produkten die geproduceerd worden. Maar ook voor het maatschappelijk gedrag van die onderneming. Zaken die u als buitenstaander niet altijd te weten komt. Toch wilt u blijven beleggen. Dat kan. In het Andere Beleggingsfonds, kortweg het ABF genoemd. Het ABF hanteert bij zijn beleggingsbeleid naast financiële ook ethische criteria op het gebied van milieubeleid en maatschappelijk gedrag. Duidelijke voorwaarden waaraan een onderneming moet voldoen om in aanmerking te komen voor een belegging. Wanneer u ook overweegt anders te gaan beleggen neem dan contact op met uw eigen bank of commissionair. Wilt u eerst nog meer informatie stuur dan de coupon in een envelop zonder postzegel naar het Andere Beleggingsfonds, antwoordnummer 47197, 1070 WB Amsterdam. V^OUpOn ja, ik wil anders beleggen, stuurt I I u mij uw prospectus. I

I Voor't zelfde geld belegt u anders i

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.