+ Meer informatie

Spritskoekjes

1 minuut leestijd

200 g zachte boter; 90 g basterdsuiker; 1 zakje vanille suiker; zont; 200 g zelfrijzend bakmeel.

Doe de boter, basterdsuiker, vanillesuiker en een mespuntje zout in een kom. Klop het mengsel met een mixer in ca. 10 minuten zacht en romig. Spatel het meel erdoor. Schep net deeg in een spuitzak met grove kartelmond en spuit langwerpige repen of ronde spritsen op een beboterde bakplaat. Bak de koekjes 1 richel onder het midden van de voorverwarmde oven (175°C) in 20 a 25 minuten goudbruin en gaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.