+ Meer informatie

Migraine

1 minuut leestijd

Onlangs beantwoordde u een vraag over deze „schele hoofdpijn". Mag ik u wijzen op hel boek „Uw migraine de baas" door de Amerikaanse arts J. B. Brainard, uitg. Bosch en Keuning? Antwoord — Wij geven uw aanwijzing graag door. Want stellig zullen er hoofdpijnlijders zijn die baat vinden bij wat Brainard schrijft. U schrijft dat de vragenstelster wel ongelukkig zal zijn met ons antwoord, maar de kwestie is, dat het een dame betrof, die al jaren aan migraine lijdt en die alle stoffen die u opnoemt, al lanp vermijdt! Ja... en toch migraine. Dat is nu juist het erge van deze kwaal. Dat u zélf baat hebt gevonden bij de aanwijzingen van Brainard is fijn, maar helaas is dat niet bij iedereen het geval.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.