+ Meer informatie

J. Vreugdenhil overleden

1 minuut leestijd

KAMPEN — Gisteren is op de leeftijd van 69 jaar te Kampen overleden de heer Joh. Vreugdenhil.

De heer Vreugdenhil is hoofd geweest van de Groen van Prinstererschool te Kampen. Vanaf 1931 diende de overledene het bijzonder onderwijs. Tot 1935 te Yerseke, van 1935 tot 1945 te Rijssen en van 1945 tot 1977 te Kampen.

Met een korte onderbreking heeft de heer Vreugdenhil de Gereformeerde Gemeente vele jaren als ambtsdrager mogen dienen. Eerst als diaken en later als ouderling.

Bekend is de overledene vooral geworden door zijn Bijbelse en Kerkgeschiedenis. Om het catechisatie-onderwijs beter te laten functioneren verscheen van zijn hand „Onze geloofsleer".

De begrafenis zal plaats vinden dinsdag 7 april op de nieuwe Algemene Begraafplaats aan de Bovenbroekseweg te Kampen. Vooraf wordt een rouwdienst gehouden in de kerk van de Gereformeerde Gemeente, 2e Ebbingestraat 3 te Kampen. In deze dienst die om half elf begint zal ds. P. Honkoop te Kampen voorgaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.