+ Meer informatie

Autostoel voor gehandicapten

1 minuut leestijd

Het merk Saab heeft een stoelframe ontwikkeld waardoor het voor mensen met een lichamelijke handicap makkelijker wordt om in een auto té komen. Bij dit systeem kan de stoel zodanig gedraaid wordendat de zitting in de deuropening komt. Voor mensen die in een rolstoel zitten is het dan een stuk eenvoudiger om in de auto te komen.

Het draaibare gedeelte wordt als complete set geleverd en kan onder elke normale Saab-stoel gemonteerd worden, zowel rechts als links in de auto. De montagetijd bedraagt ongeveer twee uur. Auto's van het merk Saab kunnen bovendien uitgerust worden met handbediende gastoevoer en remmen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.