+ Meer informatie

Regio-siif/fifieirs

1 minuut leestijd

HOENDERLOO Een man uit Apeldoorn ontsnapte maandagavond in een restaurant in Hoenderloo ternauwernood aan de dood. Hij werd onwel, raakte buiten bewustzijn en gaf daarna geen enkel levensteken meer. Een arts die - toevallig - ter plaatse was, paste reanimatie toe en slaagde erin de levensgeesten weer op te wekken. De Apeldoorner werd naar een ziekenhuis overgebracht en maakt. het volgens de laatste berichten goed. Gebleken is dat hij zich had verslikt in een stuk kreeft.

gel tegen een trekker met aanhangwagen. Hij verloor de macht over het stuur en botste tegen een boom. Hij overleed ter plaatse. selmeer. Ter hoogte van de sluis in het Prinses Margrietkanaal sloeg het zeilbootje om.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.