+ Meer informatie

Bejaardenflat Havenhoofd Vlaardingen

1 minuut leestijd

VLAARDINGEN — Gisteravond is in de commissie stadsontwikkeling het zetplan gepresenteerd voor een nieuw bejaardenwoningencomplex in Vlaardingen. De commissie gaf haar goedkeuring aao het sehetsplan met als enige tegenstemmer de heer W. A. Kwafckelstem (PvdA). Ook het college van B en V/ had eerder op de dag het schetsplan goedgekeurd.

De ligging van het nieuwe bejaardenwoningencomplex, van de Algemene Stichting Huisvesting Bejaarden is uniek en wel op de plaats van de nu leegstaande christelijke detailhandelschool aan de Westhavenkade, nabij het Vlaardingse havenhoofd. Het ontwerp van de Vlaardingse architecten de heren G. Geluk en H. Treurniet bestaat uit een torenflat van plusminus twintig verdiepingen en diverse gebouwen van vier verdiepingen hoog.

Het plan voorziet in 205, hoofdzakelijk twee-kamer b^aardenwoningen, in de zogenaamde beschutte sfeer met een waarschuwingssysteem. Als o.a. de financiering en de goedkeuring van een gewijzigd bestemmingsplan snel -rond zijn zal eind 1982 met de bouw worden begonnen. ^ëWMÊÊ. gevallenconcentraties. Geregistreerd is dat wegvak of de kruising, waar binnen drie jaar meer dan tien ongevallen hebben plaats gevonden. Het rapport zal worden bekeken door de Werkgroep Verkeer en van advies worden voorzien over welke maatregelen genomen kunnen en moeten worden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.