+ Meer informatie

Man omgebracht in Purmerend

1 minuut leestijd

PURMEREND (ANP) - De gemeentepolitie van Purmerend heeft gisteren het regionaal recherche-bijstandsteam Noord-Holland-Noord ingeschakeld bij het onderzoek naar de moord op een 34-jarige bewoner van de Meteorenweg. Dat is bevestigd door een woordvoerder.

De politie werd in de nacht van woensdag op donderdag gewaarschuwd voor een hevige ruzie in de woning van het slachtoffer. Politiemensen vonden na verbreking van een raam de zwaar gewonde bewoner van een flat op een bank in zijn woonkamer. Ambulance-personeel stelde later vast dat hij was overleden. In het belang van het onderzoek worden over de aard van de verwondingen nog geen mededelingen verstrekt. Alle beschikbare politiemensen zijn gisteren ingezet bij een buurtonderzoek.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.