+ Meer informatie

PAPENDRECHT - De

1 minuut leestijd

HOOGEVEEN - Het aantal werkloze Molukkers onder de dertig jaar is zorgwekkend hoog in Hoogeveen en Assen. Dat blijkt uit een landelijk onderzoek van de Erasmusuniversiteit in Rotterdam. In Hoogeveen is 58 en in Assen 45 procent van de jonge Molukkers werkloos. Beide gemeenten steken volgens het rapport hiermee met kop en schouders uit boven andere gemeenten in ons land. Geadviseerd wordt om via doelgroepgerichte projecten hieraan wat te gaan doen.

Stichting voor Maatschappelijke Dienstverlening Alblasserwaard SMDA heeft gisteren haar jaarverslag gepubliceerd. In 1990 is de gezinsverzorging in de zes deelnemende gemeenten met 12,6 procent gestegen in vergelijking met vorig jaar, terwijl het maatschappelijk werk met 11,6 procent is toegenomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.