+ Meer informatie

Stil staan

1 minuut leestijd

Zonder bladeren geen leven. Ze maken zuurstof. Ik heb het nooit gezien. En toch, zonder bladeren staat het leven stü! Zuurstof is een absolute voorwaarde om te leven. Ook ons lichaam is alzo geschapen. Maar wie staat er in deze jachtige tijd nog stü bij een blad? Wie heeft er ooit een uurtje nadenkend stilgestaan onder een boom? Niemand toch? Waarom doen we dat niet? Hoe vaak spreekt de Bijbel niet met ontzag over Gods werk? Waarom staan wij er zo weinig bij stü? Ik weet het wel. We wiUen alleen maar kennis. Het verstand moet gevuld worden. Iedereen moet weten dat bladeren zuurstof maken. Kennis staat bovenaan. In mijn gedachten komt een tekst: "en het schepsel geëerd en gediend hebben boven den Schepper."

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.