+ Meer informatie

Ds. Brugge

1 minuut leestijd

Ds. A. A. Brugge heeft gisteren afscheid genomen van de gereformeerde gemeente te Ede. Hij vertrekt naar de Netherlands reformed congregation in Lethbridge (Canada).

De scheidende predikant bediende het Woord uit Openbaring 1:4 en 5a: „...genade zij u en vrede van Hem Die is, en Die was, en Die komen zal; en van de zeven Geesten Die voor Zijn troon zijn; En van Jezus Christus, Die de getrouwe Getuige is, de Eerstgeborene uit de doden, en de Overste van de koningen der aarde.”

Na de dienst werd ds. Brugge toegesproken door burgemeester C. van der Knaap van de burgerlijke gemeente Ede, door ds. B. Labee namens de classis Barneveld en particuliere synode Oost, en door ouderling H. van Herk namens de gemeente van Lethbridge. Ouderling E. van Veldhuizen sprak hem toe namens kerkenraad en gemeente. Ds. Brugge diende Ede bijna vier jaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.