+ Meer informatie

Regio-^nnppeirs

1 minuut leestijd

ALPHEN AAN DEN RIJN — In antwoord op het schriftelijk verzoek van de bewoners van de Vierambachtsweg in Woubrugge, om de smalle Woubrugseweg in Alphen voor het steeds toenemende sluipverkeer tussen Alphen en Leiden te sluiten, hebben b. en w. van Alphen deze bewoners laten weten dat Alphen hoogstens bereid is om voor deze weg een maximumsnelheid van 50 km in te stellen. De gemeente Woubrugge overweegt nu om voor de Vierambachtsweg, gedurende de spitsuren, een wisselend rijverbod in te stellen. Hiermee beoogt men de veiligheid van de vele fietsende kinderen die in Alphen een school bezoeken.

zich gedupeerd als de woningen worden verkocht en is verder van mening dat hierdoor het aantal woningzoekenden alleen nog maar groter zal worden. Ook bevreemdt het de belangengroep dat de heer Christ Wolff bestuurslid van de woningbouwvereniging, tevens als wethouder van financiën kan functioneren. bregseweg is in üe nacht van zaterdag op zondag de 21-jarige monteur R. Stolk uit de Maastad om het Jeven gekomen. In een bocht'raakte de jongeman de macht over het stuur van zijn auto kwijt en botste tegen een tegemoetkomende auto. Een 16-jarig meisje uit Rotterdam, dat naast de monteur in de auto zat moest zwaar gewond in het Dijkzigtziekenhuis worden opgenomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.