+ Meer informatie

Twee doden bij ongeval

1 minuut leestijd

SCHIEDAM — Door een verkeersongeluk donderdagavond bij Schiedam zijn de 21-;arige B. Scholte en haar één jaar oudere zus M. Scholte, beiden uit Rotterdam, om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde op de weg Rotterdam-Hoek van Holland. Een motorrijder kwam bij Schiedam de weg oprijden en schoot onmiddellijk de rechter rijstrook op. Daarbij werd een personenauto geraakt. Die auto schoot naar links, botste tegen de vangrail en kaatste vervolgens op zijn kant naar het midden van de weg. Uit de tank stromende benzine en de vonkenregen waarmee het over de weg schuiven gepaard ging deden de auto vlam vatten, aldus de politie. De beide inzittenden van de auto kwamen in de vlammen om. De motorrijder en zijn duopassagier bleven ongedeerd. De identiteit van de slachtoffers was donderdagavond nog niet bekend bij de politie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.