+ Meer informatie

Deboeruitlékoa

2 minuten leestijd

MIDDELBURG — De 34-jarige H. J. de Groot uit Capelle aan den IJssel is vrijdagmiddag door een verkeersongeval op rijksweg 58 ter hoogte van Middelburg om het leven gekomen. De man raakte vermoedelijk door te hoge snelheid met zijn auto in de rechterberm van de weg en vervolgens in de vangrail in de middenberm.

Over het boek Amos DIE KNOPEN ONTBINDT Over het boek Daniël Achtste druk, 194 pagina's. Gebonden f. 25,50 Van alle Veldkamp-boeken is dit wellicht de bekendste, omdat het in de oorlogsjaren - vanwege zijn duidelijke taal — tallozen tot steun is geweest in houdingen tegenover de bezetter, die het dan ook prompt op de index plaatste. En geen wonder, want de aangrijpenae, alles omvattende actualiteit van Gods Woord komt in dit boek wel heel sterk tot uitdrukking. „Wanneer in deze gejaagde tijd, waarin veel boeken als meteoren verschijnen en weer verdwijnen, een boek een nieuwe druk beleeft, zegt dit veel. Ds. Veldkamps schriftuitleggingen zijn gebonden aan de tekst en geven tegelijk macntige perspectieven. Dat geldt in het bgzonder voor dit boek."(DE WAARHEIDSVRIEND) DEBOERUITTEKOA Over het boek Amos Zesde druk, 222 pagina's. Gebonden f. 25,50 „Boeken waar we wat aan hebben zijn boeken als „De boer uit Tekoa"; Hefverrast telkens opnieuw door originele gedachten, levendigheid van voorstelling en frisheid van stijl. Ik vina dit superieur werk, voorbeeld van echt schriftuurlijke behandeling en daarom actueel voor alle tijden." (Ds. J. Overduin in het CENTRAAL WEEKBLAD) „Het boek is geschreven door een man met een sprankelende geest, die iets van de boodschap Gods heeft verstaan en die wist door te geven... (Ds. J. van Raalte in DE REFORMATIE) Zend mij de volgende boeken rechtstreeks/ via boekhandel* 'doorhalen wat u niet wenst. .... ex. Drs. H.T. van Bochove

GEMEENTE IN VEELVOUD a f. 14,50 .... ex. Ds. H. Veldkamp

DIE KNOPEN ONTBINDT a f. 25,50 .... ex. Ds. H. Veldkamp Drs. H.T. van Bochove

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.