+ Meer informatie

Volkstuinen in Katwijk elders

Tussen Hartweg en camping

1 minuut leestijd

KATWIJK — Door realisatie van diverse industrieprojecten in 't Hem en de aanleg van een tennispark in Rijnsoever, is het noodzakelijk de in deze gebieden gelegen volkstuinen te verplaatsen.

Het college van b en w I meent voor de betrokken volkstuinders een geschikt alternatief te hebben gevonden in de I grond, gelegen tussen de Hartweg en de c; ping ,,De Noordt nen".

Het is niet nodig c grond reeds hu in geheel tot volkstuir bestemmen. Voorlc kan worden volst met het in gebruik men van een' gede van dit gebied.

Op dit gedeelte k nen maximaal 57 nen worden aangel* Het is de bedoeling grond in z'n gehee) verhuren aan de voi tuindervereniging „Ons Genoegen".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.