+ Meer informatie

JONGE MANNEN NHÉRËN

1 minuut leestijd

LELYSTAD - De Beroepsopleidingen Verkeerveiligheid bv (BOV) in Lelystad spelen in op de nieuwe verkeersregels van het RVV met een driedaagse cursus waarin extra aandacht wordt gegeven aan bewust rijgedrag. De Flevolandse commissaris van de Koningin J. C. J. Lammers opende gisteren officieel de nieuwe oefenbaan van het rijvaardigheidstrainingscentrum van de BOV in Lelystad.

komstig van het gemeentebestuur van 's-Gravendeel, maar van een anonieme actiegroep. Tot gisteren hebben 75 inwoners gereageerd op de illegale oproep. Volgens de gemeente kunnen de inwoners tot 15 november hun mening kenbaar maken. Het indienen van bezwaarschriften is op dit moment niet aan de orde. Dat gebeurt pas als de raad een standpunt ingenomen heeft. Dat wordt pas in januari 1992 verwacht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.