+ Meer informatie

MEDEDELING AAN DE KERKERADEN

1 minuut leestijd

Het is ons gebleken dat er bij de studenten enige onzekerheid bestaat over de te volgen liturgie bij het voorgaan in de kerken. Van de zijde van het college van hoogleraren wordt aan de studenten altijd deze regel meegegeven: de kerkeraad stelt de liturgie vast. Een student heeft zich te voegen naar hetgeen in de gemeente gebruikelijk is, uiteraard binnen het kader van datgene wat door de generale synode van onze kerken is toegestaan of vrijgegeven. Kerkeraden mogen van studenten verwachten dat zij binnen dit kader de regels van de kerkeraad volgen. Wij hopen hiermee enige duidelijkheid te hebben aangebracht zowel naar de kerkeraden toe als naar de studenten.

Namens het college van hoogleraren, prof.dr. W.H. Velema, rector.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.