+ Meer informatie

Geen nieuwe school in „De Biesboscli"

1 minuut leestijd

WERKENDAM ~ Er komt voorlopig geen nieuwe school in de Bièsbosch.Het teruglopen van het aantal leerlingen was voor het bestuur van de School met de Bijbel aanleiding om eerder ingediende nieuwbouwplannen in te. trekken. De raad besloot om 3540 gulden beschikbaar te stellen ter bestrijding van de onkosten die zijn gemaakt voor een ontwerp schetsplan.

te stellen aan de Stichting Dorpshuis Waardenburg voor het bouwen van een nieuw dorpshuis in het plan Korte Woerden te Waardenburg. De kosten daarvan bedragen 757.324 gulden. De provincie Gelderland verleent een subsidie van 365.300 gulden terwijl, de stichting zelf een bedrag van 92.024 gulden moet inbrengen. Tevens stellen b en w de raad voor om een krediet van 68.000 gulden (excl. BTW) te verlenen voor de aanleg van een parkeerterrein en de reconstructie van het plein bij het nieuwe dorpshuis.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.