+ Meer informatie

Landdag Vrije Evangelische Gemeenten

1 minuut leestijd

HILVERSUM — Op tweede pinksterdag hoopt men, uitgaande van de Vrije Evangelische Gemeente te Hilversum, in het Spanderswoud de Landdag te houden. Het terrein ligt tussen Hilversum en Bussum aan de Bussumergrintweg.

Als sprekers worden verwacht, naast de plaatselijke predikant ds. K. de Ruiter, Shadrach Maloka uit Ga-Rankuwa (Zuid-Afrika) en evangelist H. M. Postma uit Zeist. Het thema is „vol zijn van liefde, blijdschap, vrede". Er werken verschillende koren mee en er zijn aparte kindersamenkomsten. Als de weersomstandigheden beletten in de open lucht bijeen te komen wijkt men uit naar de aula van het Comenius College aan de Bisonlaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.