+ Meer informatie

Bijeenkomst Barendrechts bedrijfsleven

1 minuut leestijd

BARENDRECHT — De betekenis van de Barendrechtse veiling ZuidHolland-Zuid met een jaaromzet van 160 miljoen gulden is zeer belangrijk voor de internationale handel.

Dit betoogde de heer Wiersma, plaatsvervangend voorzitter van de Kamer van Koophandel tijdens een bijeenkomst van het gemeentebestuur. Kamer van Koophandel en een aantal vertegenwoordigers van het Barendrechtse bedrijfsleven.

Loco-burgemeester Den Otter, die de burgemeester wegens ziekte verving, opende de middag. Hij zei ondermeer dat zowel gemeentebestuur als Kamer van Koophandel zich graag willen inzetten voor het bedrijfsleven.

De heer Wiersma achtte in zijn betoog het contact met de regio van groot belang. „Gemeente van Barendrecht, wat gaat u doen met het bedrijfsterrein Dierensteijn", zo vroeg de heer Wiersma.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.